9 Nisan 2010 Cuma

Rana & Berna Canok 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu


Rana & Berna Canok kardeşlerin 2011 İlkbahar-Yaz Koleksiyonu ulaştı elime. Galata'da açtıkları mağazayla en çok isimlerini duyurmuştu bu ikili. İlk gönderdikleri resim (en baştaki) çok ilgi çekici olduğu için, koleksiyona ait birkaç resim daha istedim. Onları da paylaşıyorum. Bir de koleksiyonu onlar nasıl anlatmış, onu da aşağıya yazıyorum.

İçeriği değerlendirmem gerekirse, ilk resimdeki üstler oldukça kullanışlı görünüyor. Ama burada doğru aksesuar çok şeyi değiştirebilir. Nitekim oldukça sade görünüyorlar ilk bakışta. Bunu bertaraf etmek için de büyük ve gösterişli kolyeler tasarlamış Berna & Rana Canok, son 3 resimdeki gibi. Elbiselerde ise pastel renkler ve detaylar göze çarpıyor. Benim favorim açık pembe elbise. Özellikle omuz kısmının üstte çok iyi duracağını tahmin ediyorum.

Benim fikrim böyle... Onlarsa böyle anlatmışlar tasarımlarını:
"2011 İlkbahar/Yaz koleksiyonunun ana teması olan akışkan, hafif ve parlak formlar ile tasarlanan ürünler, yalın çizgileri ve zengin dokuları ile,R&B’in Galata’daki mağazasında moda severlerin beğenisine sunuldu.



Koleksiyon parıltılı kumaşların, pastel renklere verdiği cazibe ve çarpıcı aksesuarlarının birleşimi ile, şıklığından yine ödün vermiyor.



R&B koleksiyonunun yaka aksesuarlarında vazgeçilmezleri arasında yer alan boleroların farklı yorumları koleksiyonda başrol oynamaya devam ediyor. Şifonun etkisi ile kol ve yaka detaylarının daha da hacimli görüntüsü, klasik stilin dışında kalan şehirli kadından ilham alınarak tasarlandı. Ekru, buz pembesi, mor ve gri tonları ile hayat bulan bolerolar, özellikle ilkbaharın etkisini gardroplarında hissetmek isteyenler için birebir.



Elbiselerde ana renk olarak kullanılan grilerin yanısıra, yaz mevsiminin gardroplarımıza kazandırdığı heyecan ve hareketliliği simgeleyen mor ve yeşilin tonları göz dolduruyor.



Elbiselerde kullanılan ipek saten ve tüller, parlak renkleri ile ön plana çıkarken, keskin hatlı omuz kesimlerine sahip tunikler ise, kalın zincirlerle tasarlanan kolyelerle kombinleniyor.



Koleksiyonda ana renk olarak kullanılan beyazın yanısıra, aksesuarlarda tercih edilen mavi, turkuaz, parlak sarı ve mor gibi canlı yaz renkleri ile iddialı ve bir o kadar da rahat bir stile kavuşmanız mümkün."


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder