19 Nisan 2010 Pazartesi

Begüm Salihoğlu, 2010 İlkbahar / Yaz Koleksiyonu

Günlük hayatta giymek cesaret isteyebilir belki; ama bu iki kız birer kuğuya benzemişler. Muhtemelen ince ve güzel oldukları ve çuval giyseler yakışacak kıvamda oldukları için gözümüze batmıyor bu kadar. Ama yine de zayıf ve uzun boyluların farklı birşeyler denemek istediklerinde çok da marjinale kaçmadan giyebilecekleri tatlı elbiseler bence.

Bu pantalon üst, kesimiyle kendini gösteriyor. Çok sadece ve düz olmasına rağmen, kaliteli olduğu duygusunu yaratıyor.


Ortada toplanan etekler bu yıl sıkça gördüğümüz bir stil. Etek olarak ya yüksek belle kullanılıyor, ya da tüm elbisenin ortada toplandığı tasarımlar oluyor bunlar. İkinci resimdeki elbise, maskülen ceket takımına dikkat. Neredeyse 2 sezondur modada dominantlığını sürdürüyor. Alta topuklu ayakkabılarla tam bir stil ikonu havası yaratıyor.

Payetleri hep çok riskli bulmuşumdur. Buradaki kullanımı biraz farklı aslında. Çünkü payetler çoğunlukla kısa gece elbiseleri için kullanılıyor. Ne de olsa gece abartmayı biraz daha tolere edebiliyor. Ama bu kadar açık renkl elbiselerde payetlerin kullanımlası farklı bir tercih olmuş. Ne yazık ki payet her zaman biraz ucuz durma riski taşıyor.

* Blender'da Begüm Salihoğlu'nun tüylü elbisesini görünce diğer tasarımlarına da bir göz atmadan edemedim. Gördüm ki tüyleri oldukça seviyormuş Salihoğlu. Hatta sadece tüyler de değil, bir çok modacının uzak durmayı tercih edeceği payetleri ve parlak kumaşları da seviyormuş. Koleksiyonu çok genç ve neşeli buldum. Dağınık saçlar, bol pantalonlar bu havayı güçlendirmiş. İleride çok daha iyi olabilir Begüm Salihoğlu...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder