19 Nisan 2010 Pazartesi

Blender'dan birkaç parça


Sağ baştan: Begüm Salihoğlu, Aslı Güler, Asli Güler



Özgür Masur, Simay Bülbül

Daha önce Beymen'in projesi olan Blender'dan ve bir aylığına 14 genç Türk modacıyı bir araya getirdiğinden bahsetmiştim. Yavaş yavaş koleksiyonun parçaları da gelmeye başladı. Blender'daki güzide parçalar işte böyleymiş.

Breakfast at Tiffany's (Tiffany'de Kahvaltı) filminden sonra Audrey Hepburn'ün meşhur ettiği "little black dress"; yani küçük siyah elbise modeli kadınlar için her zaman bir tutku nesnesi olacak sanırım. Bu yüzden Özgür Masur bunun da avantajını kullanarak, özellikle omuz detaylarıyla süslediği elbisesiyle övgüye değer bir elbise tasarlamış.

Begüm Salihoğlu'nun bol tüylü tasarımı da dikkat çekici. Özellikle inci kemerini çok beğendim. Doğru bir ayakkabı seçimiyle tüyler biraz daha mütevazi gösterilerek çok şık bir görüntü sağlanabilir.

Bir de Aslı Güler'in kahve tonundaki elbisesine dikkat çekmekte yarar var. Nitekim sırtı açık elbiseler her zaman için çok çekici olmuştur. Ama bu denli iddialı bir kesim için kahverengi gibi ortada bir rengin tercih edilmiş olması biraz enteresan. Ama bu elbiseyi kesinlikle üstte görmek lazım. Vücuda nasıl oturduğu çok şeyi değiştirir gibime geliyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder