28 Haziran 2010 Pazartesi

Ve Hakan Yıldırım, ANDAM'ı Kazandı!!! / And Hakaan Wins ANDAM!!!



Veeee Hakan Yıldırım ANDAM ödülünü kazanan isim oldu!!! Dişli rakipleri arasından sıyrılıp hem önem hem de tutar açısından moda alanında verilen en büyük ödüllerden birini kazandı, ne mutlu ki.

Londra Moda Haftası'nda kendini iyice göstermişti Hakan Yıldırım. Meşhur front row da en son moda ikonu Kate Moss'u ağırlamış ve koleksiyonunu son dönemin en beğenilen Natasha Vodianova ve Lara Stone gibi önemli mankenlerile tanıtmıştı. Moda dünyasında infial yarattı defilesi. Herkes kim bu Hakaan diye sorar oldu. Onun ardından Mert Alaş'la birlikte koskoca Madonna'yı giydirdi bir dergi çekimi için. Ve son olarak da ANDAM'ı kazandı, rakipleri Alexandre Vauthier, Francesco Scognamiglio, Bouchra Jarrar, Calla Haynes ve Mark Fast'i geride bırakarak. Yakında kendisini Paris Moda Haftası'nda göreceğiz. Hakan çok daha iyi yerlere gelecek umarım, hak ettiği gibi...

Adaylığıyla ilgili:

________________________________________________________________

And, Hakan Yıldırım (Hakaan) won ANDAM!!! Happily, despite his strong rivals, he managed to outstand them by winning the one of the most prestigous and financially important awards. 

Hakan stepped up with London Fashion Week. He hosted the latest fashion icon Kate Moss in his front row in which his designs were presented by the most appreciated and important models of today such as Natasha Vodianova and Lara Stone. That runway turned out to be a bombshell for the fashion industry. And soon, everyone started to wonder who Hakaan is. Following this, in cooperation with Mert Alas, he dressed our one and only Madonna for a cover shoot. And finally, he won ANDAM by defeating Alexandre Vauthier, Francesco Scognamiglio, Bouchra Jarrar, Calla Haynes and Mark Fast. Soon we will see him in Paris Fashion Week. Hopefully, Hakan will be more and more successful in the future, just as he deserves.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder