4 Haziran 2010 Cuma

37. Altın Kelebek Ödül Töreni - Kırmızı Halı


Sedef Avcı, İsmail Cem Televizyon Ödülleri'nde de olduğu gibi, Özgür Masur'y tercih etmişti. Sırtı beline kadar açık bu elbisenin. Aslında riskli bir model, özellikle omuzlarınız darsa. Ama Sedef Avcı gibi bir fiziği olan biri için hem etek boyu, hem de dekoltenin derecesi çok uygun bence. Böyle bir sırt dekoltesi için de toplu saç tek tercihtir, Sedef Avcı da yandan topuzu tercih etmiş zaten. Ayakkabı tercihi de oldukça başarılı. Bantlı stilettolar artık gitmemecesine yerleştiler.



Gecede Özgür Masur'u tercih eden bir diğer isim de Bade İşcil. Özgür Masur uzun zaman daha couture'ün prensi olarak kalacağa benziyor. Elbisenin omuz detayı, artık Özgür Masur'un alışık olduğumuz bir nevi imzası haline geldi. Elbiseye de hareketlilik kazandırmış. Nitekim Bade İşcil fazla zayıf, yaka dikkati biraz bundan uzaklaştırmış. Elbisenin sırt dekoltesi harika bence. Kolye de bunu vurgulamış. Bir de saç kesimi çok başarılı Bade'nin. Yüzüne çok yakışmış ve onu alelade sarışın bir kız olmaktan kurtarıp, yüzüne karakter katmış.


Beren Saat, bu tür kırmızı halı geçişlerinde en çok merak edilen isimlerden bir tanesi haline geldi Bihter karakterinin bir stil ikonu haline gelmesinin ardından. Ama aslında Beren Saat'in bu elbisesi Bihter'in tarzına bir hayli uzak. Elbisenin desenli oluşunu neredeyse hiç aksesuar kullanmayarak hafifletmiş, doğru da yapmış. Elbisenin en büyük tehlikesi boyu. Diz hizası hem bacakları kalın gösterebilir hem biraz daha yaşı ilerlemiş bayanların tercihidir hem de boyu kısa gösterebilir. Elbisenin tek tarafı düşük tül yakası elbiseyi dümdüz olmaktan kurtarıyor. Kombinin en başarılı parçası ise ayakkabılar. Beren Saat fiziğiyle elbiseyi  kurtarmış.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder