27 Haziran 2010 Pazar

Istanbul Fashion Week'e Kimler Geliyor? / Who comes to Istanbul Fashion Week?

İstanbul Fashion Week'e (IFW) katılacak isimler açıklandı! Etkinlik 25-28 Ağustos arasında yapılacak ve 2 tanesi karma olmak üzere toplam 14 defileden oluşacak.

Solo defile listesi alışık olduğumuz isimlerle dolu. Bunlar: Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Deniz Mercan, Gamze Saraçoğlu, Hatice Gökçe, Mehtap Elaidi, Özlem Süer gibi isimler. Ne yazık ki yurtdışında Türk tasarımını en iyi şekilde temsil eden Bora Aksu, Dice Kayek ve Hakan Yıldırım listede yoklar.

Önemli bir haber ise, önceden karma defilelerle tasarımlarını sergileyen isimlerin bu yıl solo defile yapmaya hak kazanması. Bunlar da: Günseli Türkay, Özgür Masur, Özlem Kaya ve Simal Bülbül.

Karma defilelerde ise yer alacak isimler şöyle: Gül Ağış, Zeynep Erdoğan, Zeynep Tosun gibi gedikliler ve ilk kez IFW'de koleksiyonlarını sergileyecek olan Niyazi Erdoğan, Tuvana Büyükçınar, Rana-Berna Canok ve Nejla Güvenç.

____________________________________________________________

Designers to participate in Istanbul Fashion Week (IFW) are announced! The event will take place between 25-28 August, in which there will be a total of 14 runways, including 2 joint fashion shows.

Solo shows consist of familiar names such as Arzu Kaprol, Atıl Kutoğlu, Bahar Korçan, Deniz Mercan, Gamze Saraçoğlu, Hatice Gökçe, Mehtap Elaidi, and Özlem Süer. Unfortunaltely the most internationally well known designers including Bora Aksu, Dice Kayek and Hakan Yıldırım (Hakaan) will not be participating this time.

Another important note is that, designers who were previously on joint runways now qualified to have their own solo shows. These are: Günseli Türkay, Özgür Masur, Özlem Kaya and Simal Bülbül.

Joint fashion shows include Gül Ağış, Zeynep Erdoğan, Zeynep Tosun who have already done a joint show for IFW before and some newcomers: Niyazi Erdoğan, Tuvana Büyükçınar, Rana-Berna Canok and Nejla Güvenç.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder