29 Haziran 2010 Salı

Urban Mobility by Hussein Chalayan and Premium Fitness




Hüseyin Çağlayan, daha önceden de Puma markası için tasarımlar yapmıştı. Bu işbirliğinin devamı da geldi. "Urban Mobility by Hussein Chalayan" ismiyle sunulan koleksiyonda şehirli tasarımlar hareketlilik baz alınarak hazırlanmış. Rahatlık ön planda. Değişken cep boyları ve hem elbise hem ceket olarak giyilebilen tasarımlar var.
Urban Mobility'nin yanı sıra Premium Fitness'ın da kreatif direktörü Çağlayan. Burada insan vücudunun anatomisine dikkat edilerek, kemik ve kas yapısına uygun tasarımlar yaratılmış. Biraz da origami etkisi eklenmiş.

Şu adreslerden satın alınabilir:

http://www.asos.com/hussein+chalayan

_________________________________________________________________

It is not new that Hussein Chalayan designs for the brand Puma. This cooperation continues still. In this new collection, called "Urban Mobility by Hussein Chalayan", urban designs are created focusing on mobility. Comfort is prioritized. Variable pocket sizes and designs wearable both as a jacket or a dress are interesting pieces.
Alongside Urban Mobility, Chalayan is also the creative director of Premium Fitness. For this, designs are focused on human anatomy and their fitness with bones and muscle structure. And then a final touch of origami is added.
Can be bought from:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder