24 Mayıs 2010 Pazartesi

Aşk-ı Memnu Kıyafetleri Açık Arttırmada!

Bihter'in giydiği bu palto İpekyol'dan ve 36 beden. Palto dizideki yasak aşkın ilk alevlendiği anda giyildiği için çok dikkat çekemedi nitekim.

Nihal'in kolunda Behlül'le gittiği baloda giydiği bu kırmızı tuvalet, Özlem Süer'in tasarımı ve kişiye özel tasarım.

Firdevs Hanım'ın giydiği bu siyah elbise Etcetura marka ve 36 beden. Nebahat Çehre'nin bu yaşta bu formda olmasını takdir etmemek elde değil.
Peyker'in giydiği bu gök mavisi elbise ise Marchesa tasarımı; ve ilginç şekilde 38 beden. Çünkü hatırlarsanız Peyker bu elbiseyi hamileyken giymişti. Yoksa incecik bir kız Nur Aysan.

Bihter'in birçok elbisesi gibi, bu elbise de Özgür Masur imzalı ve 36 beden. Sırt dekoltesi özellikle göz dolduruyor. Yanılmıyorsam bu elbiseyi Bihter, Ajda Pekkan'ın "Bir Günah Gibi" şarkısı eşliğinde Behlül'le çekilen dramatik bir sahnede giymişti.

Nihal'in Behlül'ün ona evlenme teklif ettiği gece giydiği bu beyaz tuvalet Gamze Saraçoğlu imzalı ve yine kişiye özel tasarım.


Aşk-ı Memnu dizisinin yapımcısı Ay Yapım, TEMA vakfı yararına, Aşk-ı Memnu'da giyilen giysileri gittigidiyor.com'da satışa çıkarmış. Üstelik parçalar öyle alelade parçalar da değil; dizide oldukça göze çarpmış önemli tasarımlar. 2 gün içinde açık arttırma başlayacak; açılış fiyatları ise her parça için 500 TL.

4 yorum:

  1. nebahat cehre 36 beden olamaz, bihter zaten 34-36 beden, ve ustelik: ''ve ilginç şekilde 38 beden. Çünkü hatırlarsanız Peyker bu elbiseyi hamileyken giymişti.'' 38 normal bir beden, yazdiklarina DIKKAT ET !!!!

    YanıtlaSil
  2. Tepkiniz biraz gereksiz sert de olsa, sanırım sebebi yazının devamını okumamanız : "Yoksa incecik bir kız Nur Aysan." Yani Nur Aysan zayıf olduğu için 38 beden görünmüyor demek istedim. Yoksa 38 bedenin şişman olduğu gibi bir iddiam yok.
    Nebahat Çehre'nin bedeni 36'dır değildir, onu bilemem. Sadece Etcetura marka bu elbise 36 beden.
    Gereksiz tepki göstermenizin bir anlamı olduğunu sanmıyorum.

    YanıtlaSil
  3. çok güzel bir post olmuş acaba bu elbiseler ne kadara satıldı ? Onu da takip etmiş miydiniz ?

    YanıtlaSil
  4. kaban duruyormu ?nereden alabılırız

    YanıtlaSil