4 Mayıs 2010 Salı

6'da 6 - Uzun Gece Kıyafetleri

Birinci elbise Arzu Kaprol'e ait. Gece mavisi her zaman çok etkileyici görünür. Boynu ve dekoltesinde sorunu olmayanlar için straplez her zaman iyi bir tercih.


Bu tasarım ise Gamze Saraçoğlu'nun. Normalde beyaz gece elbiseleri gelinliğe benzeyebileceği için tehlikelidir. Ama burada önden etek boyunun kısa tutulması bu riski ortadan kaldırmış. Dalgalı uzun saçlarla özellikle çok iyi bir sonuç alınabilir.


Gösterişli giyinmekten çekinmeyenler için Begüm Salihoğlu'nun bu payetli uzun elbisesi iyi bir tercih olabilir. Payetli üst, payetli bir çanta taşınarak dengelenebilir.



Asıl kendine güven sanırım bu elbiseyle ortaya çıkıyor ama. Elif Cığızoğlu'nun bu şeker pembesi elbisesi hem kesimiyle, hem rengiyle çok etkileyici.


Cengiz Abazoğlu'nun sofistike çizgisi kendini gösteriyor bu tasarımda da. Biraz yunan tanrıçasını andıran tek omuzlu üst kısmı ve dalgalı eteğiyle romantik bir görüntü sağlıyor. Doğala yakın dalgalı saçlarla bu imaj güçlendirilebilir.


Renk kullanmaktan çekinmeyenler için bir başka seçenek daha. Özgür Masur'un bu uzun elbisesi, askılı tercih edenler için uygun. Her zaman olduğu gibi Özgür Masur'un imzası haline gelen yakadaki detaylar da elbiseye özellik kazandırmış.

Yaz yaklaştıkça hem gece davetlerinde bir artış oluyor; hem de mezuniyet baloları için haldır haldır bir arayış başlıyor. Bu yüzden Galatamoda'ya odaklanmadan önce, gece elbiselerine bir göz atmakta yarar var. Hepsi birbirinden cesur ve etkileyici bence.

Her ne kadar uzun elbiseler giymek için kadınlar nadir fırsat yakaladıkları için bu olanağı kullanmak istesekler de, gece giymek için mini kıyafetlerin de yeri bir ayrıdır tabi ki. Onlara da yakında odaklanacağım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder